Tareq Taylor besøger Sydsjælland

Foto: Luckyday Pictures

Er Sydsjælland på din bucketliste? Det bør området være, mener den svenske tv-kok Tareq Taylor, der i sommer var på visit med et tv-hold for at filme en ny sæson af det populære madprogram ”Tareq Taylor’s Nordic Cookery”, der bliver vist i hele Norden.

Kokken lavede mad af lækre, lokale råvarer fra Klippingegård, smagte dansk amarone-vin hos Vesterhave Vingård, oplevede Stevns Klint, Gavnø Slot, Rødvig Kro & Badehotel, planteuniverset Paradehuset i Gisselfeld Slotspark og flamberede pandekager i kirsebærsnaps fra Isle of Møn. Se videoerne fra hans besøg herunder.

Paradehuset 

Tareq Taylor besøger det magiske åndehul Paradehuset i Gisselfeld Slotspark omgivet af eksotiske planter i fuldt flor.

Rødvig Kro og Badehotel

Lokale råvarer er i højsædet. Tareq Taylor besøger badehotellets chefkok til en snak om jord-til-bord-tendensen.

Rødvig Kro og Badehotel

Vesterhave Vingård

Kan man dyrke vin i Danmark? Svaret er ja. Tareq Taylor smager på de prisvindende druer hos Vesterhave Vingård.

Jesper vesterhavegaarden

Dessert på Gisselfeld

Pandekager med sommerens bedste frugter står på menuen i Gisselfeld Klosters fine slotspark.

Tareq Taylor laver dessert i Paradehuset

Klippingegård

Solmodne jordbær og røde rabarber. Klippingegård leverer friske forsyninger til Tareq Taylors sommerdessert.

Stevns Klint

Det er et imponerende syn, der venter Tareq Taylor ved Stevns Klint, som er UNESCO Verdensarv.

Gavnø Slot

Tareq Taylor tænder op under blusset i udendørs køkkenet på Gavnø Slot, hvor han laver grillet kål og bøf. 

Makrel ved Stevns Klint

Tareq Taylor mixer den lækreste Makrel sandwich sammen i de smukke omgivelser på Stevns.  

Tareq Taylor - makrel ved Stevns Klint